Selectează o Pagină
I.POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Situl national www.inchirieziorice.ro va multumeste pentru fiecare vizita si pentru utilizarea platformei care vine in intampinarea tuturor celor care cauta informatii in tara. In acest sens ne propunem ca in baza datelor si informatiilor pe care d-voastra le introduceti sa va oferim d-voastra cat si utilizatorilor platformei, o colaborare cat mai utila si mai sigura.

Situl www.inchirieziorice.ro este proprietatea SC Casa Bella serv impex SRL, inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. Registru General 0018539

In aceasta declaratie de confidentialitate termenii

Servicii inseamna orice produse , servicii continut , caracteristici , tehnologii sau functii si toate paginile de internet , aplicatiile si serviciile corespunzatoare pe care vi le oferim.

Platforma inseamna paginile de internet aplicatiile mobile , pagini de internet mobile sau alte proprietati on-line prin care ne oferim serviciile.

Confidențialitatea vizitatorilor site-ului nostru web este foarte importantă pentru noi și ne angajăm să o protejăm. Această politică explică ce facem cu informațiile dvs. personale.

Conștientizarea utilizării de către noi a cookie-urilor în conformitate cu termenii acestei politici atunci când vizitați site-ul nostru web ne permite să folosim cookie-uri de fiecare dată când vizitați site-ul nostru.

II.NOTA DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prezentul document contine informatii esentiale despre modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal in cadrul serviciilor oferite de platforma www.inchirieziorice.ro in conformitate cu Legea 677/20016 si Regulamentul(UE)2016/679

Regulamentul General privind protectia datelor, denumit in continuare GDPR, date cu caracter personal inseamna orice informatii privind persoana fizica identificata sau identificabila (persoana vizata).O persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice , proprii identitati sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

In momentul crearii unui cont pe platforma www.inchirieziorice.ro va sunt solicitate telefon, numele, prenumele, adresa de e-mail, data nasterii, sex,profesie,cod postal,domeniul de activitate si interese.

Pentru acordarea accesului si furnizarea Serviciilor prin Platforma noastra

  • daca va inregistrati folosind contul google folosid date personale nume, prenume si adresa de e-mail
  • daca va inregistrati folosind numarul de telefon mobil, vom colecta numarul dumneavoastra de telefon mobil
  • daca va inregistrati folosind contul facebook, nume, prenume asa cum apar in contul d-voastra de facebook si ID-ul d-voastra de facebook.In situatia in care ati oferit permisiunea catre Facebook prin intermediul optiunii de confidentialitate din cadrul aplicatiei lor, putem colecta si date despre esx , varsta sau e-mail in functie de permisiunile oferite de catre d-voastra

In functie de alegerile pe care le faceti in timpul autentificarii la serviciile noastre sau in procesul de angajare a serviciilor noastre puteti opta pentru furnizarea urmatoarelor date personale suplimentare

  • numele dumneavoastra
  • adresa de e-mail
  • numarul de telefon mobil
  • datele cardului d-voastra de credit in cazul in care doriti sa achizitionati serviciile noastre cu plata asa cum sunt definite in Termeni si conditii

III.RESPONSABILITATEA PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

In baza imputernicirii cat si a consimtamantului primite din partea operatorilor de date cu caracter personal,respectiv al Clentilor si vizitatorilor ce detin un cont pe platforma www.inchirieziorice.ro , in vederea desfasurarii activitatii acestora in ceea ce priveste publicarea anunturilor sau de a vizita , datele D-voastra cu caracter personal sunt prelucrate in calitate de, persoana imputernicita de operator de catre SC Casa Bella servimpex srl, cu sediul in Cluj -Napoca, CUI RO13086390, J12/612/2000

e-mail casabella43@yahoo.com

IV.DATE DE CONTACT ALE RESPONSABILULUI PRIVIND PROTECTIA DATELOR (DPO)

Puteti contacta DPO-ul Societatii la urmatoarea adresa

e-mail casabella43@yahoo.com

 

V.AUTORITATEA PENTRU PROTECTIA DATELOR

Pentru problemele locale pentru protectia datelor puteti contacta autoritatea locala reprezentata prin

Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor

Adresa B-dul Magheru 28-30, Sector 1 Bucuresti

website www.dataprotection.ro

VI.DETALII DE CONTACT

Pentru informatii suplimentare sau pentru a va exercita drepturile, va rugam sa verificati setarile contului d-voastra sau sa contactati Ofiterul nostru responsabil cu Protectia Datelor folosind adresa de e-mail

 

VII.REFERINTE DE PAGINI DE INTERNET ALE TERTILOR

Platforma noastra poate contine trimiteri catre pagini de internet sau aplicatii ale tertilor. Daca faceti clic pe unul dintre aceste referinte , retineti ca fiecare dintre ele va avea propria politica de confidentialitate. Nu controlam aceste pagini de internet sau aplicatii si nu suntem responsabili pentru aceste politici. Va recomandam sa cititi notificarea de confidentialitate a fiecarui pagini de internet pe care o vizitati.

VIII.INFORMARE CU PRIVIRE LA MODIFICAREA POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

Sunt posibile modificari a politicii de confidentialitate, cu privire la acest lucru va rugam sa verificati in permanenta platforma noastra. In cazul in care nu sunteti de acord cu modificarile, aveti optiunea de a va inchide contul accesand setarea contului si selectand STERGE CONTUL.

IX.DATE COLECTATE AUTOMAT CAND FOLOSITI SERVICIILE NOASTRE

Cum colectăm datele dvs. personale

Următoarele tipuri de informații personale pot fi colectate, stocate și utilizate:

Informații despre computerul dvs., inclusiv adresa IP, locația geografică, tipul și versiunea browserului și sistemul de operare

Informații despre vizitele și utilizarea acestui site web, inclusiv sursa de recomandare, durata vizitei, vizionările de pagină și căile de navigare ale site-ului web.

Informații pe care le introduceți atunci când vă înregistrați la site-ul nostru, cum ar fi adresa dvs. de e-mail.

Informații pe care le introduceți când creați un profil pe site-ul nostru. De exemplu, numele dvs., fotografiile de profil, sexul, ziua de naștere, statutul relației, interesele și hobby-urile, detaliile educaționale și detaliile de angajare.

Informațiile pe care le introduceți pentru a vă stabili abonamentul la e-mailurile și / sau buletinele de știri.

Informații care sunt generate în timpul utilizării site-ului nostru, inclusiv când, cât de des și în ce condiții îl utilizați.

Informații referitoare la orice achiziție, la serviciile pe care le utilizați sau la tranzacțiile pe care le faceți prin site-ul nostru, care include numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail și detaliile cărții de credit.

Informații pe care le postați pe site-ul nostru cu intenția de a le publica pe internet.

Orice alte informații personale pe care ni le trimiteți.

Cand navigati pe platforma noastra sau folositi serviciile noastre colectam automat informatii despre d-voastra

  • informatii dispozitiv
  • informatii despre loc
  • date despre client si autentificare
  • cookies
  • date de tip clickstreamd

X. UTILIZAREA INFORMATIILOR PERSONALE

Informațiile personale transmise prin intermediul site-ului nostru web vor fi utilizate în scopurile specificate în această politică sau pe paginile relevante ale site-ului Web. Putem folosi informațiile dvs. personale pentru următoarele:

Administrarea site-ului și a afacerii noastre

Personalizarea site-ului nostru pentru dvs.

Activați utilizarea de către dvs. a serviciilor disponibile pe site-ul nostru

Trimiterea bunurilor achiziționate prin intermediul site-ului nostru web

Furnizarea de servicii achiziționate prin intermediul site-ului nostru

Trimiteți declarații, facturi și mementouri de plată către dvs. și colectați plăți de la dvs.

Trimiterea comunicărilor comerciale la fața locului

Trimiterea notificărilor prin e-mail , mesaje chat pe care le-ați solicitat în mod expres.

Trimiteți-vă newsletter-ul nostru de e-mail dacă v-ați înscris (puteți să vă dezabonați în orice moment).

Trimiterea comunicărilor de marketing referitoare la afacerea noastră sau la activitățile unor terțe părți despre care credem că ar putea fi de interes pentru dvs.

Furnizarea de informații statistice terților despre utilizatorii noștri.

Confruntarea cu anchetele și reclamațiile făcute de dumneavoastră sau despre dvs. referitoare la site-ul nostru

Păstrarea site-ului nostru în siguranță și prevenirea fraudei.

Verificarea respectării termenilor și condițiilor care guvernează utilizarea site-ului nostru.

Alte utilizări.

Dacă trimiteți informații personale pentru publicare pe site-ul nostru, vom publica și vom folosi în alt mod aceste informații în conformitate cu licența pe care ne-o acordați.

Setările dvs. de confidențialitate pot fi utilizate pentru a limita publicarea informațiilor dvs. pe site-ul nostru și pot fi ajustate utilizând controalele de confidențialitate de pe site.

Nu vom furniza, fără consimțământul vostru, informațiile dvs. personale oricărei terțe părți pentru marketingul lor direct sau direct al terților.

XI.DEZVALUIREA INFORMATIILOR PERSONALE

Putem divulga informațiile dvs. personale oricărui angajat, ofițerilor, asigurătorilor, consilierilor profesioniști, agenților, furnizorilor sau subcontractanților, în măsura în care acest lucru este în mod rezonabil necesar pentru scopurile stabilite în această politică.

Putem divulga informațiile dvs. personale oricărui membru al grupului de companii (ceea ce înseamnă filialele noastre, compania noastră finală și toate filialele sale) ca fiind în mod rezonabil necesar pentru scopurile stabilite în această politică.

Putem divulga informațiile dvs. personale:

– în măsura în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege;

– în legătură cu orice procedură juridică în curs sau în curs;

– pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea drepturilor noastre legale (inclusiv furnizarea de informații altor persoane în scopul prevenirii fraudei și reducerii riscului de credit);

-cumpărătorului (sau potențialului cumpărător) al oricărei afaceri sau activ pe care suntem (sau intenționăm să îl vindem); și

-oricărei persoane pe care o considerăm în mod rezonabil că o poate adresa unei instanțe sau altei autorități competente pentru divulgarea acestor informații personale atunci când, în opinia noastră rezonabilă, o astfel de instanță sau autoritate ar putea în mod rezonabil să dispună divulgarea acestor informații personale.

Cu excepția prevederilor din această politică, nu vom furniza informațiile dvs. personale terților.

XII.TRANSFERURI INTERNATIONALE DE DATE

1. Informațiile pe care le colectăm pot fi stocate, prelucrate și transferate între oricare dintre țările în care operează pentru a ne permite să folosiminformare în conformitate cu această politică.

2. Informațiile pe care le colectăm pot fi transferate către următoarele țări care nu dispun de legi privind protecția datelor echivalente cu cele în vigoare în Spațiul Economic European: Statele Unite ale Americii, Rusia, Japonia, China și India

3. Informațiile personale pe care le publicați pe site-ul nostru sau le puteți publica pe site-ul nostru pot fi disponibile, prin intermediul internetului, în întreaga lume. Nu putem împiedica utilizarea sau utilizarea necorespunzătoare a unor astfel de informații de către alte persoane

4. Sunteți de acord în mod expres cu transferurile de informații personale descrise în această secțiune F.G. Păstrarea informațiilor personale1. Această secțiune G stabilește politicile și procedura de păstrare a datelor care sunt concepute pentru a ne asigura că respectăm obligațiile legale privind păstrarea și ștergerea informațiilor personale. Informațiile personale pe care le procesăm pentru orice scop sau scop nu trebuie păstrate mai mult decât este necesar în acest scop sau în acele scopuri. Fără a aduce atingere articolului G-2, de obicei, vom șterge datele cu caracter personal care se încadrează în categoriile de mai jos la data / ora stabilite în continuare: a. tipul de date personale va fi șters {ENTER DATE / TIME}; șib. {ENTER DATES / TIMES ADDITIONAL

4. Fără a aduce atingere celorlalte prevederi din această secțiune G, vom păstra documente (inclusiv documente electronice) care conțin date cu caracter personal:

a. în măsura în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege; dacă credem că documentele pot fi relevante pentru orice procedură judiciară în desfășurare sau potențială; și C. pentru a vă stabili, exercita sau apăra drepturile legale (inclusiv furnizarea de informații altor persoane în scopul prevenirii fraudei și reducerii riscului de credit). Securitatea informațiilor dvs. personale

1. Vom lua măsuri de precauție tehnice și organizatorice rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea informațiilor dvs. personale. Vom stoca toate informațiile personale pe care le furnizați pe serverele noastre securizate (protejate prin parolă și firewall). Toate tranzacțiile financiare electronice încheiate prin site-ul nostru vor fi protejate prin tehnologia de criptare.

Recunoașteți faptul că transmiterea de informații prin internet este în mod inerent nesigură și nu putem garanta securitatea datelor trimise prin internet

Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențială a parolei pe care o utilizați pentru accesarea site-ului nostru; nu vă vom cere parola (cu excepția cazului în care vă conectați la site-ul nostru) .I. Modificări

Am putea să actualizăm din când în când această politică publicând o nouă versiune pe site-ul nostru. Ar trebui să verificați ocazional această pagină pentru a vă asigura că înțelegeți orice modificare a acestei politici. Vă putem notifica modificările aduse acestei politici prin e-mail sau prin intermediul sistemului de mesagerie privată de pe site-ul nostru.J. Drepturile dvs.

Ați putea să ne instruiți să vă furnizăm orice informații personale pe care le deținem despre dvs.; furnizarea acestor informații va face obiectul următoarelor:

1. plata unei taxe {ENTER FEE IF RELEVANT}; și

2.O. furnizarea de dovezi adecvate ale identității dvs. ({A ADJUST TEXTUL DE A REFLECTa POLITICA în acest scop, de obicei, vom accepta o fotocopie a pașaportului certificată de un notar, plus o copie originală a facturii de utilitate indicând adresa dvs. curentă}). rețineți informațiile personale pe care le solicitați în măsura permisă de lege. Puteți să ne instruiți în orice moment să nu vă procesăm informațiile personale în scopuri de marketing. În practică, de obicei, veți fi de acord în mod expres în prealabil cu utilizarea informațiilor dvs. personale pentru marketing scopuri sau vă vom oferi o oportunitate de a renunța la utilizarea informațiilor dvs. personale în scopuri de marketing. Site-uri web ale terțilorProfilul nostru web include hyperlink-uri către site-uri terțe și detalii despre acestea. Nu avem control și nu suntem responsabili pentru politicile și practicile de confidențialitate ale terților. Actualizarea informațiilor Vă rugăm să ne anunțați dacă informațiile personale pe care le deținem despre dvs. trebuie corectate sau actualizate.M. Cookie-uriNou website-ul foloseste cookie-uri. Un cookie este un fișier care conține un identificator (un șir de litere și numere) care este trimis de un server web către un browser web și este stocat de browser. Identificatorul este apoi trimis înapoi la server de fiecare dată când browserul solicită o pagină de la server. Cookie-urile pot fi cookie-uri „persistente” sau cookie-uri „sesiune”: un cookie persistent va fi stocat de un browser web și va rămâne valabil până la data setată, cu excepția cazului în care acesta este șters de către utilizator înainte de data expirării; un cookie de sesiune, pe de altă parte, va expira la sfârșitul sesiunii de utilizator, când browserul web este închis. Modulele cookie nu conțin de obicei informații care identifică personal un utilizator, dar informațiile personale pe care le stocăm despre dvs. pot fi legate de informațiile stocate și obținute prin cookie-uri. {SELECT FLASHING ACCURATE Folosim doar cookie-uri de sesiune / numai cookie-uri persistente / cookie-uri de sesiune și persistente pe site-ul nostru.} 1. Numele cookie-urilor pe care le folosim pe site-ul nostru și scopurile

Despre Google TraducereComunitateMobilDespre GoogleConfidențialitate și termeniAjutorTrimiteți feedback

 

  • scopurile pentru care sunt utilizate sunt prezentate mai jos: a. folosim Google Analytics și Adwords pe site-ul nostru pentru a recunoaște un computer atunci când un utilizator {INCLUDEȚI TOATE UTILIZĂRILE CARE SUNT UTILIZATE PE COOKIES PE SITE-UL dvs. vizitează utilizatorii site-ului / pistelor pe măsură ce navighează pe site / / îmbunătățirea utilizabilității site-ului / analiza utilizării site-ului / administrarea site-ului / prevenirea fraudei și îmbunătățirea securității site-ului / personalizarea site-ului web pentru fiecare utilizator / destinație publicitară care poate fi de interes special pentru anumiți utilizatori / )}; 2. Cele mai multe browsere vă permit să refuzați să acceptați cookie-uri, de exemplu: a. în Internet Explorer (versiunea 10) puteți bloca cookie-urile utilizând setările de suprascriere pentru manipularea cookie-urilor disponibile făcând clic pe „Instrumente”, „Opțiuni Internet”, „Confidențialitate” și apoi „Avansat”; în Firefox (versiunea 24) puteți bloca toate cookie-urile făcând clic pe „Instrumente”, „Opțiuni”, „Confidențialitate”, selectând „Folosiți setările personalizate pentru istoric” din meniul derulant și deblocând „Acceptați cookie-urile de pe site-uri”; și C. în Chrome (versiunea 29), puteți bloca toate modulele cookie accesând meniul „Personalizați și controlați” și făcând clic pe „Setări”, „Afișați setări avansate” și „Setări de conținut” și selectând „Blocați site-uri din setarea oricăror date „Sub titlul” Cookie-uri „. Blocarea tuturor cookie-urilor va avea un impact negativ asupra utilizabilității multor site-uri web. Dacă blocați cookie-urile, nu veți putea utiliza toate funcțiile de pe site-ul nostru. Puteți șterge modulele cookie deja stocate pe computer – de exemplu: a. în Internet Explorer (versiunea 10), trebuie să ștergeți manual fișierele cookie (puteți găsi instrucțiuni pentru aceasta la http://support.microsoft.com/kb/278835); b. în Firefox (versiunea 24), puteți șterge cookie-urile făcând clic pe „Instrumente”, „Opțiuni” și „Confidențialitate”, apoi selectând „Utilizarea setărilor personalizate pentru istoric”, făcând clic pe „Afișare module cookie” ; și C. în Chrome (versiunea 29), puteți șterge toate modulele cookie accesând meniul „Personalizați și controlați” și dând clic pe „Setări”, „Afișați setări avansate” și „Ștergeți datele de navigare”, apoi selectați „Ștergeți cookie-urile și alte site-uri și datele plug-in „înainte de a da clic pe” Ștergeți datele de navigare „. Ștergerea cookie-urilor va avea un impact negativ asupra utilizabilității multor site-uri Web.