Selectează o Pagină

Acest domeniu este afiliat platformei eday-eday.ro si se supune termenilor si conditiilor acesteia.

 

  1. DEFINIREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Prezentul document face referire la urmatorii termeni si conditii

Proprietarului site-ului web – Societatea SC Casa Bella servimpex srl. în calitate de proprietar al site-ului www.eday-eday.ro si furnizor de servicii media on-line (publicitate on-line)

Client – persoană care are creat un cont pe site-ul www.eday-eday.ro si care plaseaza anunturi cu respectarea termenilor si conditiilor acestui site.

Vizitatorii sitului- sunt persoane care se inregistreaza si au creat cont pe situl www.eday-eday.ro in scopul de a naviga si a se informa prin diferite moduri cum ar fi e-mail, mesaj prin chat si numarul de telefon, cu privire la ofertele postate de catre clientii sitului www.eday-eday.ro, cu respectarea termenilor si conditiilor sitului.

Servicii de publicitate – sunt servicii disponibile pe platforma www.eday-eday.ro si publicate de catre Client cu respectarea termenilor si conditiilor.

Site web – pagina de internet principala www.eday-eday.ro

II. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Societatea SC Casa Bella servimpex SRL, în calitate de proprietar al www.eday-eday.ro își rezervă dreptul de a modifica total, de a modifica partial și actualiza în orice moment conținutul acestui site web www.eday-eday.ro

Prin utilizarea sitului www.eday-eday.ro acceptati toti termenii si conditiile enuntate in toti acesti termeni si conditii de utilizare. Societatea SC Casa Bella servimpex SRL isi rezerva dreptul de a schimba de a modifica sau a modifica portiuni din Termeni de utilizare in orice moment fara notificare, aceste modificari vor intra in vigoare imediat dupa inregistrare, prin urmare , va rugam sa verificati periodic acesti termeni de utilizare pentru a lua la cunostinta toate modificarile. Sunteti in intregime responsabili pentru pastrarea confidentialitatii codurilor d-voastra de acces si pentru toate activitatile care apar in contul d-voastra de client sau de vizitator. Ne rezervam dreptul de a inchide imediat contul d-voastra de client sau de vizitator, la discretia noastra si fara notificare prealabila, ori de cate ori exista un motiv care include , incalcarea oricarei parti a acestor Termeni de utilizare.

Prin accesarea sau utilizarea site-ului www.eday-eday.ro vă declarați acordul explicit cu privire la totalitatea termenilor și condițiilor expuse.

III. DESCRIEREA ȘI SCOPUL SERVICIILOR OFERITE

Platforma on-line www.eday-eday.ro – promoveaza prin publicitate on-line la nivel național oferind posibilitatea vizitatorilor de a beneficia de informare cu privire la o multitudine de oferte din diferite domenii cum ar fi vanzari, inchirieri, servicii, hoteluri, cazare, agroturism, restaurante, cereri si oferte locuri de munca, imbracaminte, incaltaminte, accesorii, auto, piese auto, rent-a-car, ambarcatiuni, afaceri, constructii, casa, gradina, utilaje, agricultura, industrie, sport, infrumusetare, relaxare, spa-uri, piscine, infrumusetare, recuperare medicala, accesorii si bijuterii, electronice, electrocasnice, telefoane, calculatoare, IT, arta, literatura, invatamant, cat si alte domenii. Prin intermediul site-ului www.eday-eday.ro puteți afla informații cu privire la prețurile practicate, serviciile oferite, facilitățile de care puteți beneficia, promoțiile, ofertele, disconturi, promovate de către site-ului www.eday-eday.ro

De asemenea, vizitatorii care au creat cont pe platforma eday-eday.ro au posibilitatea sa ia legatura direct cu proprietarul prin e-mail, mesaje prin chat cat si accesarea numarului de telefon afisat de client pe situl eday-eday.ro

Vizitatorii care nu sunt inregistrati si nu au creat cont pe platforma eday-eday.ro, nu au posibilitatea sa ia legatura prin e-mail si nici prin mesaje chat, cu Clientul.

Vizitatorul va intra intr-o relatie directa cu Clientul sitului eday-eday.ro de la care aveti posibilitatea de a cumpara un produs sau serviciu.

Intermedierea noastra intre vizitator si Clientul sitului eday-eday.ro consta in transmiterea unui e-mail sau mesaje chat de informare pentru si in numele Clientului sitului eday-eday.ro

www.eday-eday.ro nu percepe taxa sau comision pentru vizitatorii care plaseaza e-mail sau mesaje chat de informare catre Clientii acestui site.

Informatiile pe care le transmitem sunt bazate pe informatiile pe care Clientii cat si vizitatorii nostrii le furnizeaza in contul lor, pe platforma noastra de care ei sunt responsabili in exclusivitate, de asemenea sunt responsabili in exclusivitate pentru actualizarea informatiilor referitoare la preturi, taxe , disponibilitate cat si politici, informatii, conditii care sunt publicate pe platforma noastra www.eday-eday.ro

Clientii care au o relatie contractuala cu SC Casa Bella servimpex srl in ceea ce priveste publicitatea on-line pe situl www.eday-eday.ro vor achita costul pachetului/pachetelor achizitionate.

Clientii in timpul achizitionarii pachetelor promovate beneficiaza de modalitati securizate de plata online.

www.eday-eday.ro nu incaseaza plati de la vizitatori, plasarea de e-mailuri, comunicare prin chat cat si obtinerea numarului de telefon afisat de catre Clientii sitului fiind gratuita.

Clientii isi pot imbunatatii pozitia in clasament prin achizitionarea pachetelor promovate oferite de catre Furnizor astfel vizibilitatea si pozitia va fi mai buna in clasament si va atrage cat mai multi vizitatori.

Clientii nu incaseaza bani de la vizitatori prin intermediul platformei www.eday-eday.ro , acest lucru fiind interzis.

Vizitatorii nu achita bani catre Clienti prin intermediul platformei www.eday-eday.ro, acest lucru este interzis.

IV. NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Datorită faptului că site-ului web www.eday-eday.ro acționează doar ca un intermediar între Client si vizitator, relația contractuală (producătoare de efecte juridice) se naște direct între Client si Vizitator.

Din momentul în care vizitatorul plaseaza un e-mail sau mesaj prin chat informațiile pe care ni le transmiteți vor fi transmise catre Client, pe cale de consecință, Clientul este exclusiv responsabil pentru actualizarea informaţiilor referitoare la preţurile practicate, disponibilitate, informaţii legate de servicii cat si alte oferte promovate pe site-ul web www.eday-eday.ro. Astfel, noi Societatea SC Casa Bella servimpex SRL nu garantăm faptul că toate informaţiile publicate de catre Client pe site-ul web www.eday-eday.ro sunt exacte, complete sau corecte, și în consecință nu suntem răspunzători pentru erori survenite, informaţii inexacte, neadevărate sau întreruperi temporare ale activității.

www.eday-eday.ro nu are responsabilitatea si nu raspunde juridic pentru consecintele produse intre Client si Vizitator.

eday-eday.ro nu garanteaza ca cererile de plasare a unui e-mail sau a unui mesaj prin chat facut de catre Vizitator catre Client vor fi acceptate, citite, indeplinite, executate.

V. PRET PROMOVARE( PUBLICITATE)

Societatea SC Casa Bella servimpex SRL va efectua servicii de promovare (publicitate on-line) pe situl eday-eday.ro pe baza de pachete pentru Client cu respectarea urnatorilor termeni si conditii.

Tarif Promovare Profil Pe Platforma www.eday-eday.ro conform pachetelor existente pe site

cursul de schimb valutar folosit in procesul de facturare in RON va fi cursul de schimb comunicat de Banca Nationala a Romaniei( BNR) la data emiterii facturii.

Termenii si conditiile generale legate de produs si preturile afisate sub forma de pachete se aleg de catre Client exclusiv si pe raspunderea exclusiva a acestuia. Termenii si conditiile care intra in conflict si sunt diferiti de acesti termeni si conditii generale nu vor fi recunoscute , cu exceptia cazului in care Societatea SC Casa Bella servimpex SRL si-a confirmat in mod expres valabilitatea in scris. Clientul se obliga pe proprie raspundere sa aleaga pachetul corespunzator se obliga sa plateasca cu cardul on- line . Accesul Clientului la platforma www.eday-eday.ro se va aproba automat numai dupa ce clientul a efectuat plata integrala cu cardul prin serviciul de plati securizat. Clientul dupa ce achita prin serviciul de plati securizat pachetul poate publica in mod automat un anunt pe platforma www.eday-eday.ro , iar Clientul are , prin urmare, acces pentru gestionarea anunturilor pe perioada contractuala, specificata la momentul platii.

Administratorul www.eday-eday.ro are dreptul sa schimbe continutul si pretul ofertelor, pachetelor, caz in care va fi considerata de catre Client ca fiind oferta noua.

Clientul va trebui sa achite costuri aditionale suplimentare, in toate cazurile in care acesta solicita in scris rectificari, modificari, anulari, plati abonament prin transfer bancar sau transmiterea de documente prin curier cat si alte costuri cad in sarcina Clientului, totodata este de acord si se obliga sa plateasca in 3 zile de la primirea facturii transmisa la adresa de e-mail furnizata de catre acesta la data inregistrarii contului pe site. . Dupa achizitionarea pachetului de pe situl www.eday-eday.ro.

Clientul va descarca factura fiscala emisa electronic, numai dupa ce acesta achita in avans pachetul , integral prin serviciul de plati securizat on line.In cazul neindeplinirii obligatiilor de plata sau al amanarii , vor fi percepute dobanzi de 10% peste dobanda legala a BNR si costuri de colectare. Societatea SC Casa Bella servimpex SRL va avea dreptul sa ceara o taxa unica de 50 euro echivalent in lei la cursul BNR din ziua facturarii. Societatea SC Casa Bella servimpex SRL va avea dreptul ca in cazul in care Clientul nu a indeplinit obligatiile de plata, sa amane publicarea anunturilor conform Termeni si conditii, pana la plata integrala. Nu acceptam plata prin transfer bancar din strainatate. Societatea SC Casa Bella servimpex SRL are dreptul sa ceara plata serviciilor in avans. In cazul in care Clientul solicita duplicat la factura, la cererea acestuia se emite si se transmite electronic in termen de 14 zile de la cerererea clientului, comunicarea se face la adresa de e-mail furnizata la data inregistrarii sale pe site. Clientul in cazul in care solicita in scris achizitionarea unui pachet de pe situl www.eday-eday.ro prin transfer bancar , acesta se obliga sa achite pretul integral al abonamentului cat si toate costurile bancare aferente tranzactiei cat si alte costuri de comunicare a documentelor prin curier. Clientul accepta ca Societatea SC Casa Bella servimpex SRL sa emita si transmita electronic factura care contine costului pachetului cat si toate cheltuielile aferente tranzactiei prin transfer bancar si se obliga sa achite in termen de 3 zile de la primirea facturii pe adresa de e-mail furnizata de catre client la data inregistrarii pe site.

Clientul declara ca toate informatiile cat si toate datele de inregistrare pe site sunt furnizate corect inclusiv adresa de e-mail furnizata de catre acesta

VI.COSTURI SUPLIMENTARE

Clientul va trebui sa achite costuri aditionale suplimentare, in toate cazurile in care acesta solicita in scris rectificari, modificari, anulari, restituiri contravaloare pachet, plati pachet prin transfer bancar sau transmiterea de documente prin curier cat si alte costuri cad in sarcina Clientului, totodata este de acord si se obliga sa plateasca toate cheltuielile suplimentare in 3 zile de la primirea facturii transmisa la adresa de e-mail furnizata de catre acesta la data inregistrarii contului pe site. Dupa achizitionarea pachetului de pe situl www.eday-eday.ro , Clientul va primi factura emisa electronic pe adresa de e-mail furnizata , numai dupa ce acesta achita in avans pachetul , integral prin serviciul de plati on line.In cazul neindeplinirii obligatiilor de plata sau al amanarii , vor fi percepute dobanzi de 10% peste dobanda legala a BNR, penalitati de 2%/zi aplicate la valoarea facturii cat si costuri de colectare. Societatea SC Casa Bella servimpex SRL va avea dreptul sa ceara costuri suplimentare in cuantum de 50 euro echivalent in lei la cursul BNR din ziua facturarii. Societatea SC Casa Bella servimpex SRL va avea dreptul ca in cazul in care Clientul nu a indeplinit obligatiile de plata, sa amane publicarea anunturilor conform Termeni si conditii, pana la plata integrala. Nu acceptam plata prin transfer bancar din strainatate. Societatea SC Casa Bella servimpex SRL are dreptul sa ceara plata serviciilor in avans. In cazul in care Clientul solicita duplicat la factura, la cererea acestuia se emite si se transmite electronic in termen de 14 zile de la cerererea clientului, comunicarea se face la adresa de e-mail furnizata la data inregistrarii sale pe site pe cheltuiala Clientului. Clientul in cazul in care solicita in scris achizitionarea unui pachet de pe situl www.eday-eday.ro prin transfer bancar , acesta se obliga sa achite pretul integral al pachetului cat si toate costurile bancare aferente tranzactiei cat si alte costuri de comunicare a documentelor prin curier. Clientul accepta ca SC Casa Bella servimpex SRL sa emita si sa transmita electronic factura care contine costului pachetului cat si toate cheltuielile aferente tranzactiei prin transfer bancar si se obliga sa achite in termen de 3 zile de la primirea facturii pe adresa de e-mail furnizata de catre Client la data inregistrarii pe site.

Clientul declara ca toate informatiile cat si toate datele de inregistrare pe site sunt furnizate corect inclusiv adresa de e-mail furnizata de catre acesta

VII.POLITICA DE RETURNARE/ANULARE INTRE FURNIZOR si CLIENT

Clientul in cazul in care doreste anularea pachetului are obligatie in 14 zile calendaristice calculat din ziua platii pachetului ( mai precis ziua intrarii platii in contul Societatii SC Casa Bella servimpex SRL) are obligatia sa completeze si transmita notificare de anulare pachet cu suportarea tuturor cheltuielilor de costuri suplimentare conform art.VI termeni si conditii inclusiv taxa suplimentara de 50euro.In cazul in care Clientul nu transmite notificare de anulare in termenul de 14 zile calendaristice de la plata in contul Societatii SC Casa Bella servimpex SRL, Clientul pierde dreptul de a mai anula pachetul.In cazul in care Clientul completeaza si transmite notificare de anulare a abonamentului in termenul de 14 zile calendaristice de la data platii pachetului in contul Societatii SC Casa Bella servimpex SRL, acesta trebuie sa astepte in scris confirmarea anularii pachetului si factura pentru costuri suplimentare de anulare, costuri care se vor achita de catre Client conform art. VI termeni si conditii.

In cazul in care Clientul cere anularea pachetului in termenul stabilit in termeni si conditii, vizibilitatea anunturilor vor fi suspendate.

Restituirea contravalorii pachetului se face in termen de 30 zile lucratoare dupa confirmarea in scris( confirmare in care se specifica faptul ca s-a aprobat restituirea contavalorii pachetului) de catre Societatea SC Casa Bella servimpex SRL in urmatoarele conditii.

Clientul se obliga sa completeze si sa transmita formularul de restituire a contravalorii pachetului in termen de 30 de zile de la primirea confirmarii anularii pachetului si sa achite factura ce cuprinde costurile suplimentare de anulare a pachetului conform art.VI termeni si conditii.In cazul in care Clientul nu a completat si nu a transmis in scris formularul de restituire a contravalorii pachetului in termen de 30 zile calendaristice de la primirea confirmarii anularii pachetului acesta pierde dreptul la restituirea contravalorii pachetului, totodata va pierde dreptul la restituire a contravalorii pachetului si in cazul in care Clientul nu a achitat la termen factura ce cuprinde costurile suplimentare de anulare a pachetului, catre Societatea SC Casa Bella servimpex SRL asa cum se prevede la art.VI termeni si conditii.

Clientul trebuie sa prezinte in scris dovada comunicarii faptului ca i s-a aprobat restituirea contravalorii pachetului.

Anularea vizibilitatii anunturilor pe site se face la 14 zile calendaristice de la data expirarii contractului dintre Client si Societatea SC casa Bella servimpex SRL, fara notificare prealabila.

VIII. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Întregul conținut cat si situl web www.eday-eday.ro si domeniul afiliat este proprietatea societăţii SC Casa Bella servimpex SRL. și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Astfel, este strict interzisă transmiterea, copierea, utilizarea, afişarea, salvarea sau reproducerea oricărui conţinut sau informaţie, produse sau servicii disponibile pe site-ul web pentru orice activitate sau scop comercial.

IX. LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

În cazul în care site-ul web nu poate fi accesat de către utilizatori datorită unor defecțiuni temporar, administratorul site-ului web www.eday-eday.ro se obligă să remedieze problemele și să pună în funcțiune platforma.

Furnizorul nu raspunde in cazul atacurilor informatice asupra sitului, in cazul pierderii datelor, nefunctionalitatii sau a disparitiei sitului. Acest lucru nu da drept nimanui sa solicite juridic despagubiri sau rambursari.

X. ACCESUL LA SERVICIILE OFERITE

Clientii care doresc sa beneficieze de serviciile oferite de site-ul web www.eday-eday.ro necesita inregistrare pentru deschiderea unui cont client.

Vizitatorii care au optat sa viziteze situl nostru si sa ia legatura cu Clientii situ-lui www.eday-eday.ro necesita, inregistrare pentru deschiderea unui cont si pot beneficia de următoarele servicii

1.Posibilitatea de a plasa un e-mail catre Clientul care are afișat anunt pe platforma site-ului web www.eday-eday.ro

2.Accesul la toate anunturile furnizate direct de către titularii acestora.

3.Accesul la web site-ul Clientului

4.Accesul la pagina de Facebook a Furnizorului

5.Posibilitatea de a trimite Clientului mesaje prin Chat

6.Vizualizarea numarului de telefon al Clientului, pentru aceasta din urma vizitatorii nu au nevoie de inregistrare pe situl www.eday-eday.ro

XI. ACCESUL LA SERVICIILE OFERITE DE CATRE CLIENT

Clientii au posibilitatea sa primeasca de la vizitatori e-mail, mesaje prin chat cat si contactati telefonic prin intermediul platformei www.eday-eday.ro

Vizitatorii au posibilitatea sa intre direct in legatura cu Clientul, prin e-mail, mesaje trimise prin chat cat si prin accesarea numarului de telefonul furnizat de catre Client vizibil pe situl www.eday-eday.ro

Vizitatorii au posibilitatea sa trimita e-mail, mesaj prin chat direct catre Client, prin intermediul platformei eday-eday.ro

XII. OBLIGAȚIILE CLIENTULUI si VIZITATORULUI

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul www.eday-eday.ro Clientul se obligă să actualizeze, atunci când situația o cere, datele de înregistrare astfel încât acestea să fie adevărate, exacte și complete. În măsura în care informațiile nu sunt în concordanță cu realitatea, administratorul site-ului www.eday-eday.ro își rezervă dreptul de a sterge acele conturi. Posibilitatea de a posta pe platforma site-ului web o recenzie (un review) cu privire la calitatea serviciilor.

Nu este acceptat niciun fel de comentariu, text sau alt material (video/audio) cu conținut ofensator la adresa unei persoane, unitatii sau societatii.

Fotografiile , imaginile, filmari video, comentarii, incarcate in situl nostru, garantati si certificati ca detineti copyright-ul asupra acestora si ca sunteti de acord ca www.eday-eday.ro sa poata folosi ca materiale de publicitate atat on -line cat si off-line.

XIII. OBLIGAȚIILE ADMINISTRATORULUI

Administratorul site-ului web www.eday-eday.ro are obligația de a menține funcționarea platformei în condiții optime și de a depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ul web.

Administratorul este obligat să aplice măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal conform dispozitiilor legale in vigoare.

XIV. PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

În conformitate cu dispozițiile Legii nr.677/2001 si a Regulamentul(UE) 679/2016, acceptare a Termenilor si Conditiilor cat si a Politicii de Confidentialitate pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera cirulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, societatea SC Casa Bella servimpex SRL. are obligația de a prelucra cu bună credință și administra în condiții de siguranță conform unor scopuri determinate, explicite și legitime, datele cu caracter personal furnizate de către clintii si vizitatorii situ-lui www.eday-eday.ro

Datele cu caracter personal nu se stocheaza pentru o perioadă mai lungă decât este necesar pentru realizarea scopurilor în care au fost colectate.

Scopul colectării și utilizării datelor cu caracter personal este dat de necesitatea îndeplinirii procedurii de emitere a facturilor în măsura în care acesta a optat pentru achizitionarea unui pachet.

De asemenea, informațiile furnizate de către Client si Vizitator vor fi folosite pentru administrarea contului creat pe site-ul web. În acest sens, Clientul va avea posibilitatea de administrare a setarilor personale.

Aducem la cunoștința utilizatorului faptul că, în conformitate cu prevederile art. 12 din Legea 677/2001 utilizatorul are dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, precum și de opoziție cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, în condițiile art. 13-15 din aceeași lege. Totodata utilizatorul are dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum și dreptul de a se adresa justiției (art. 17-18).

Pentru a putea fi îndeplinit scopul prezentului serviciu, datele cu caracter personal furnizate de către Client cat si de Vizitator(datele de identificare, detaliile de contact, modalitățile de plată, precum și alte detalii cu privire la procedura de facturare , inregistrare unui cont pe site ) vor fi preluate si prelucrate de Furnizor . De asemenea, în anumite circumstanțe, informațiile furnizate și stocate vor putea fi transferate partenerilor contractuali ai operatorului precum și altor societăți din același grup cu operatorul.

Clientul cat si Vizitatorul au posibilitatea de a sterge contul prin utilizarea de la profil sectiunea Editeaza profil a butonului – STERGE CONTUL, acest lucru nu da dreptul de a cere de la SC Casa Bella servimpex SRL in calitate de Administrator si proprietar al sitului www.eday-eday.ro restituiri, rambursari sau despagubiri juridice

XV. LEGEA APLICABILĂ

Drepturile și obligațiile Clientului cat si Vizitatorului site-ului web prevăzute de Termeni si Condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produc Termenii și Condițiile vor fi interpretate și aplicate în conformitate cu legea română în vigoare. Orice litigiu născut din, sau în legătură cu Termenii și Condițiile de faţă va fi soluționat de către instanța judecătorească română competentă din Cluj-Napoca, Romania.